声学楼论坛技术交流区电声器件与系统设计软件应用及仿真室 → 耳机的等效电路

共有23817人关注过本帖树形打印复制链接

美女呀,离线,留言给我吧!
muriel
  61楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2008-8-6 10:55:29 [只看该作者]

多谢分享

回到顶部
帅哥哟,离线,有人找我吗?
xshslmm
  62楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
等级:侠之大者 帖子:261 积分:3192 威望:0 精华:0 注册:2006-12-11 15:09:00
  发帖心情 Post By:2008-8-10 11:43:27 [只看该作者]

好家伙!
DING!

回到顶部
大盗
  63楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2008-9-10 21:56:20 [只看该作者]

各位大侠!
谁有“Loudspeaker and Headphone Handbook”这本书能不能发给小弟。
小弟刚入行不久,希望能跟各位大侠学一招半式行走江湖图片点击可在新窗口打开查看
谢谢了!

回到顶部
长城笑气
  64楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2008-9-18 22:54:07 [只看该作者]

正在下载

回到顶部
长城笑气
  65楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2008-9-18 22:55:37 [只看该作者]

好像没源了。。

回到顶部
美女呀,离线,留言给我吧!
钟灵
  66楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
等级:新手上路 帖子:1041 积分:7135 威望:0 精华:0 注册:2008-7-8 10:40:29
  发帖心情 Post By:2008-12-4 15:15:32 [只看该作者]

再学习一下!

回到顶部
klming
  67楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2008-12-28 14:14:24 [只看该作者]

谢谢楼主!

回到顶部
HSHY
  68楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2008-12-28 15:24:04 [只看该作者]

下载后看清楚。

回到顶部
水仙
  69楼 | QQ | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信 电声从业人员
等级:超级版主 帖子:6537 积分:51127 威望:10 精华:39 注册:2005-10-28 8:32:06
  发帖心情 Post By:2009-5-11 21:30:44 [只看该作者]

英文书太贵了,对国内普通老百姓而言。

声学楼--声学工程师之家
QQ:350824984,邮件:adrian_chi@163.com,微博:adrian_chi,微信:adrian_chi
 回到顶部
水仙
  70楼 | QQ | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

等级:超级版主 帖子:6537 积分:51127 威望:10 精华:39 注册:2005-10-28 8:32:06
  发帖心情 Post By:2009-5-11 21:44:18 [只看该作者]

Loudspeaker and Headphone Handbook, Third Edition

Loudspeaker and=
Author:
ISBN:
0240515781 , 9780240515786
Publisher:
Date:
List Price:
$190.00
Price:
You Save

QQ:350824984,邮件:adrian_chi@163.com,微博:adrian_chi,微信:adrian_chi
 回到顶部
水仙
  71楼 | QQ | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

发帖心情 Post By:2009-5-11 21:44:52 [只看该作者]

Product Description:
Written by a team of experts, the Loudspeaker and Headphone Handbook provides a detailed technical reference of all aspects of loudspeakers and headphones: from theory and construction of transducer drive units and enclosures, to such practical matters as construction, applications in rooms, public address, sound reinforcement, studio monitoring and musical instruments. Loudspeaker measurements and subjective evaluation are treated in equal detail and headphones are discussed comprehensively.

This third edition takes account of recent significant advances in technology, including:
· the latest computer-aided design systems
· digital audio processing
· new research procedures
· the full range of loudspeakers
· new user applications.

An essential reference source for anyone involved in the audio industry
Contains information not easily available from any other source
Covers all aspects of digital signal processing

回到顶部
水仙
  72楼 | QQ | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

发帖心情 Post By:2009-5-11 21:47:13 [只看该作者]

ed2k://|file|Loudspeaker%20and%20Headphone%20Handbook.pdf|299881233|A7E2D8863A5587033EF1C614568C313D|/

回到顶部
youth3210
  73楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2009-9-1 16:32:30 [只看该作者]

AKG,和PHILIPS的工程师还是挺无私的。

xixi ha ha
 回到顶部
tyr
  74楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2011-6-22 13:50:47 [只看该作者]

Loudspeaker and Headphone Handbook

这本书在新浪爱问共享上有得下载

可惜都是英文的

看起来很费劲

回到顶部
总数 74 上一页 1 2 3 4