声学楼论坛信息发布区行业动态室 → [转帖]关于<<THE JBL STORY – 60 YEARS OF AUDIO INNOVATION >>

共有7066人关注过本帖树形打印复制链接

主题:[转帖]关于<<THE JBL STORY – 60 YEARS OF AUDIO INNOVATION >>

帅哥哟,离线,有人找我吗?
danny
  1楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信 一天到晚游泳的鱼
[转帖]关于>  发帖心情 Post By:2008-3-20 20:08:02 [只看该作者]

THE JBL STORY – 60 YEARS OF AUDIO INNOVATION

学习
 回到顶部
danny
  2楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

发帖心情 Post By:2008-3-20 20:11:36 [只看该作者]

图片点击可在新窗口打开查看

学习
 回到顶部
danny
  3楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

发帖心情 Post By:2008-3-20 20:12:43 [只看该作者]

Of all American audio companies, JBL holds the record for overall longevity and product renown. To celebrate sixty years of success, this book offers details on the people and products that have made this company famous. From car audio stereos to concert hall PA installations, JBL is a renowned audio brand.

Written by audio expert John Eargle, this book features full-color photos, historical advertisements, and hundreds of diagrams and images, many taken right from JBL's archives. Topics include stories behind the development of innovative applications for consumer products, as well as systems installations for stadiums, tour sound, movie theaters, recording studios, and places of worship.

In addition to the technical info that will help explain the innovation, this book will cover the brilliant audio engineers and colorful record producers, musicians, and technicians who had the vision to pursue a "better way."

This book is for anyone interested in the behind-the-scenes of a business success story, and who is fascinated on how amplified sound is applied in almost every aspect of our lives-from the home to the concert hall.

学习
 回到顶部
danny
  4楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

发帖心情 Post By:2008-3-20 20:17:09 [只看该作者]

从去年9月份,美国哈曼集团就宣布,将由JBL的第三任设计师John Eargle主笔
(第一任设计师,是兰辛本人;第二任,是兰辛的儿子),
由JBL Professional部门出版一部名叫《The JBL Story: 60 Years of Audio Innovation》的书。

学习
 回到顶部
danny
  5楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

发帖心情 Post By:2008-3-20 20:20:06 [只看该作者]

Article Excerpt
JBL has just published The JBL story: 60 years of Audio Innovations, an eponymous coffee-table-sized tome covering all aspects of the company's product lines for home, studio, and theater. The text, which assumes a basic knowledge of audio, is intertwined with color pictures of the consumer electronics you fondly...

学习
 回到顶部
danny
  6楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

发帖心情 Post By:2008-3-20 20:22:08 [只看该作者]

书为16开彩色印影本,330页,定价29.95美元。下面是书的封面和封底。书的封面为全球排名第一的、著名的JBL的15寸复合纸盆低音单元1500AL为封面,封底上则是著名的JBL的带式高音单元。

学习
 回到顶部
danny
  7楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

发帖心情 Post By:2008-3-20 20:22:37 [只看该作者]

学习
 回到顶部
danny
  8楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

发帖心情 Post By:2008-3-20 20:23:40 [只看该作者]

全书的目录为:

学习
 回到顶部
danny
  9楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

发帖心情 Post By:2008-3-20 20:24:12 [只看该作者]

- 前言
- 序
- 导读
- 第一章:JBL的历史
- 第二章:JBL的工程和技术
- 第三章:JBL的公司形象和商标图解
- 第四章:JBL的民用产品
- 第五章:JBL的专业录音监听产品
- 第六章:JBL的电影系统
- 第七章:JBL的音乐、语言监听的便携式系统
- 第八章:JBL的旅行迷你系统和配件
- 第九章:JBL的舞台表演系统
- 第十章:JBL的体育馆、运动场系统
- 第十一章:JBL的俱乐部、营业和公共场所的应用系统
- 第十二章:JBL的室内广播系统
- 第十三章:JBL的产品线
- 第十四章:JBL的技术层面
- 附:JBL的型号检索

学习
 回到顶部
danny
  10楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

发帖心情 Post By:2008-3-20 20:24:29 [只看该作者]

学习
 回到顶部
danny
  11楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

发帖心情 Post By:2008-3-20 20:24:57 [只看该作者]

学习
 回到顶部
danny
  12楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

发帖心情 Post By:2008-3-20 20:25:15 [只看该作者]

学习
 回到顶部
danny
  13楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

发帖心情 Post By:2008-3-20 20:25:30 [只看该作者]

学习
 回到顶部
danny
  14楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

发帖心情 Post By:2008-3-20 20:25:45 [只看该作者]

学习
 回到顶部
danny
  15楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

发帖心情 Post By:2008-3-20 20:25:59 [只看该作者]

学习
 回到顶部
danny
  16楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

发帖心情 Post By:2008-3-20 20:26:13 [只看该作者]

学习
 回到顶部
danny
  17楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

发帖心情 Post By:2008-3-20 20:26:43 [只看该作者]

学习
 回到顶部
danny
  18楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

发帖心情 Post By:2008-3-20 20:27:01 [只看该作者]

学习
 回到顶部
danny
  19楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

发帖心情 Post By:2008-3-20 20:29:24 [只看该作者]

Full-range Cone Transducer / 全音域锥盆传感器(1947年)
JBL D130

学习
 回到顶部
danny
  20楼 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

发帖心情 Post By:2008-3-20 20:30:07 [只看该作者]

The Ultra High Frequency (UHF) Ring Radiator / 超高音辐射系统(1954年)

JBL 075(目前售价:$1525美元 / 对)

学习
 回到顶部
总数 31 1 2 下一页